universele bediening

skaarhoj

De afgelopen jaren is Skaarhoj onder leiding van technisch brein Kasper Skaarhoj doorgebroken tot de internationale elite van broadcast control panels. Elk apparaat draait op het door henzelf ontwikkelde UnisketchOS. Hierdoor is het mogelijk is om op een eenvoudige manier merken toe te voegen aan het toch al zeer ruime portfolio van ondersteunde apparaten.

De universele broadcast controllers bieden content producenten een ongelooflijk flexibel hardware platform voor de constant veranderende apparaten van de diverse fabrikanten.

Bij Skaarhoj wordt goed nagedacht over vormgeving en design (want dat doen de Denen natuurlijk) en de functionaliteit die nodig is om de gebruikers precies die tools te geven waar ze blij van worden. Focus op de inhoud en laat de techniek zijn werk doen.

Wij vinden Skaarhoj een geweldig merk! Innovatief, transparant en voorzien van knoppen die je in elke gewenste kleur kunt programmeren. En naast dat het erg praktisch is, worden we heel vrolijk van gekleurde knopjes! De veelzijdige software is constant in ontwikkeling, dus er komen steeds nieuwe mogelijkheden en merken bij. Bij Broadcast Innovators worden we er in ieder geval erg blij van. Als jij ons enthousiasme deelt, neem dan contact op en we vertellen je er nog meer over.

universeel

Maar dan versie 2.0 van universeel, bedien verschillende apparaten, zelfs van verschillende fabrikanten, en dan allemaal vanaf hetzelfde bedieningspaneel

flexibel

Het control panel kan volledig aan de behoefte worden aangepast, elke toets is te programmeren, zelfs met meerdere functies tegelijk

deens design

De Denen staan bekend om hun innovatieve en schitterende design, de producten van Skaarhoj worden daarom ook in Denemarken gefabriceerd

Producten Uitgelicht

Hieronder vind je een greep uit het assortiment van Skaarhoj.
Stuur ons een bericht met je wensen en we zoeken een product voor je wat daar het beste bij past.

Air fly pro – video mixer paneel

traditionele video mixer voor met keuzevrijheid

 De Skaarhoj Air Fly Pro is uniek in zijn soort; met naast ondersteuning voor verschillende video mixers zoals VMix, Atem en TriCaster is het ook mogelijk om andere apparaten zoals PTZ camera’s te bedienen vanaf hetzelfde paneel.

 Met de unieke Skaarhoj eigen vierweg toetsen is de Air Fly Pro volledig te programmeren naar de wensen van de gebruiker.

 

 

PTZ Extreme controller

De ultieme controller voor PTZ camera’s

De Skaarhoj PTZ Extreme is de grootste en meest uitgebreide uit de Skaarhoj PTZ controller familie. Met ondersteuning voor verschillende merken camera’s, zoals Panasonic, Bird Dog, Sony, Vaddio en nog veel meer, is dit het krachtigste controle paneel in de markt.

Met heldere OLED-displays, programmeerbare vierweg toetsen en een veelvoud aan aanpasbare rotary-encoders is elke productie een feestje.

 

Let's get in touch
Say Hello!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over producten die we aanbieden, of gewoon even wat leuke feedback melden, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Broadcast Innovators

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30    E info@broadcastinnovators.com

KvK  57255814              BTW nummer NL852503842B01

BROADCAST INNOVATORS

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30  M  +31 6 26 71 00 11
E martijn@broadcastinnovators.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.