Over Ons

Broadcast Innovators maakt al jaren naam in het internationale medialandschap als onafhankelijk specialist op het gebied van geavanceerde workflows voor grote evenementen in de sport- en entertainmentwereld.
 Maar we zijn ook gespecialiseerd in de levering van innovatieve merken en producten op diverse gebieden. Broadcast Innovators is distributeur van diverse toonaangevende bedrijven in de industrie waaronder Ereca, CTP Systems, CyanView, Skaarhoj, BlackMagic Design, SimplyLive en Broadcast Electronics Ltd.

Je kunt bij ons ook terecht voor consulting, project management en het realiseren van technische producties. Wij staan voor vernieuwende, duurzame oplossingen, gericht op de unieke wensen van de klant.

producten

Broadcast Innovators levert innovatieve merken in de broadcast markt. We leveren het liefst producten waar we zelf ook blij van worden

project management

Voor een tijdelijke oplossing op een evenement of gewoon iets voor langere termijn ben je bij Broadcast Innovators ook aan het juiste adres

w

consulting

Heb je hulp nodig bij het opzetten van workflows? Of wil je de bestaande workflows eens door laten lichten? Broadcast Innovators kan je hier uitstekend bij helpen

Martijn Swart

Martijn Swart

Founder

Martijn is inmiddels een bekende naam in het internationale media landschap. Hij heeft zijn sporen verdiend bij grote evenementen in binnen en buitenland; naast het bedenken, uitvoeren en beheren van workflows tijdens grote evenementen zoals Olympische Spelen en diverse WK’s heeft Martijn ook een belangrijk aandeel gehad in transitie naar filebased workflows. Met als hoogtepunt de workflow gebouwd voor het voetbal uitgezonden door ESPN in Nederland.

Voor zijn innovatieve werkzaamheden in de afgelopen jaren is Martijn Swart in 2019 beloond met de toekenning van de Media Diamant. Dit is de vakprijs voor onderscheidende medewerkers en bijzondere prestaties achter de schermen van radio, televisie en internet. Voor ons een aanmoediging om ook in de toekomst onze klanten de juiste producten en maatwerk te blijven leveren.

Broadcast Innovators is in 2013 opgericht door Martijn Swart en Geert Paul Slee, naast Broadcast Rental. Eind 2020 hebben ze besloten los van elkaar verder te gaan. Martijn richt zich volledig op Broadcast Innovators en Geert Paul op Broadcast Rental.

Let's get in touch
Say Hello!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over producten die we aanbieden, of gewoon even wat leuke feedback melden, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Broadcast Innovators

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30    E info@broadcastinnovators.com

KvK  57255814              BTW nummer NL852503842B01

BROADCAST INNOVATORS

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30  M  +31 6 26 71 00 11
E martijn@broadcastinnovators.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.