innovatieve audio producten

CTP Systems

Het Engelse CTP Systems is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van een groot scala aan praktische audio apparatuur en uitermate geschikt voor in reportagewagens, fly-packs en audio studio’s. CTP Systems uitgegroeid tot dé fabrikant voor op Dante / AES67 gebaseerde apparatuur.

Opgericht door ervaren televisie geluidstechnicus Chris Thorpe in 1991, weten ze wel wat voor problemen en wensen de gebruikers en technici tegenkomen in de hedendaagse mediatechniek. CTP Systems’ doel is dan ook om het leven van die technici en gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken met intuïtieve producten en oplossingen.  

CTP Systems past naadloos in het assortiment van Broadcast Innovators. De unieke herkenbare blauwe audio producten zijn een welkome toevoeging in iedere productie. Of het nu gaat om Dante/AES67 breakout boxen of handige vierdraads intercom panelen, er zijn legio handige producten. Mocht een apparaat niet helemaal voldoen, dan kan dit in de fabriek van CTP Systems volledig aan de wensen van de klant worden aangepast. Wij zijn er trots op dat dit prachtige merk in de Benelux exclusief verkrijgbaar is bij Broadcast Innovators. 

dante audio specialisten

Een groeiend aantal apparaten van CTP Systems ondersteunt Dante Network Audio waardoor CTP Systems is uitgegroeid tot Dante audio en netwerk specialisten

professionele audio

De bekende blauwe CTP Systems apparatuur  biedt gebruiksvriendelijke en intuitieve  oplossingen voor alle soorten broadcast en studio omgevingen

eigen fabricage proces

Alle producten van CTP Systems worden in de eigen fabriek in het Verenigd Koninkrijk gemaakt en zijn daardoor ook aan de wensen van de klant aan te passen

Producten Uitgelicht

Hieronder vind je een greep uit het assortiment van CTP Systems.
Stuur ons een bericht met je wensen en we zoeken een product voor je wat daar het beste bij past.

dBbox3 Audio tester

De vernieuwde variant van de populaire audio tester is hier!

De CTP Systems dBbox was na 5 succesvolle jaren weer toe aan een upgrade. In de nieuwe dBbox3 zijn een aantal welkome toevoegingen te vinden. Nu met verbeterde voeding zodat de batterij een stuk langer mee gaat, een vernieuwde en accurate tijdcode generator, een kabel tester die alle drie de lijnen van de kabel meet, automatisch uitschakelen op instelbare delay en niet te vergeten een ingebouwd LED zaklampje!

Kortom, onmisbaar voor ieder technicus!

DCD2020 Dante Commentaar box

Felxibele oplossing voor 2 commentatoren en 1 gast commentator

De CTP Systems DCD2020 is een Dante- commentaarbox voor twee commentatoren en een gast headset. Sluit de CTP Systems DCD2020 aan op je netwerk via glasvezel (SFP) of RJ45 netwerk kabel. Dit kan, indien gewenst, uiteraard volledig redundant worden aangesloten. Elke microfoon ingang heeft onafhankelijke microfoonversterkers. Gains of fantoom spanning kunnen aangepast worden op het ingebouwde LCD-scherm of op afstand via de webpagina van de CTP Systems DCD2020.

DPM802 8-channel audio monitor

8 kanaals Dante audio monitor

De CTP systems DPM802 is een Dante-compatibele PoE-audiomonitor met acht Dante-stereo-ingangen, één analoge stereo-ingang en zowel Dante als analoge stereo-uitgangen. Op het bedienpaneel kies je welke stereo-bron je wilt afluisteren. Naast een cut, dim en natuurlijk een grote knop voor de volumeregeling, bevat de DPM802 een tot acht frames programmeerbare stereo-delay functie.

Let's get in touch
Say Hello!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over producten die we aanbieden, of gewoon even wat leuke feedback melden, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Broadcast Innovators

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30    E info@broadcastinnovators.com

KvK  57255814              BTW nummer NL852503842B01

BROADCAST INNOVATORS

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30  M  +31 6 26 71 00 11
E martijn@broadcastinnovators.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.