video en glasvezel

Ereca

Al meer dan 30 jaar is het Franse Ereca een autoriteit op het gebied van optische glasvezeltechnologie. Deze technologie maakt het broadcasters mogelijk om op een eenvoudige manier distributie van veel signalen over slechts één glasvezelpaar te realiseren.

De producten zijn uitermate geschikt om reportagewagens aan elkaar te knopen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook een uitstekende toevoeging op evenementen terreinen of vaste installaties in studio’s en andere locaties. Het aanbod van Ereca bestaat uit diverse apparatuur: van camera adapters, point-to-point glasvezelverbindingen tot netwerkbare systemen.

Bij Broadcast Innovators zijn we al jaren groot fan van de producten van Ereca. De welbekende Stage Racer is een robuust point-to-point systeem voor in het veld. Veel signalen transporteren over een lange glasvezelkabel; daar worden we blij van. Met de Cam Racer wordt iedere camera omgetoverd tot een systeemcamera voor elke multi-camera productie. Voor de gebruikers van Panasonic PTZ camera’s is er de Topas4K. De topper Stage Racer 2 gaat veel stappen verder dan de originele Stage Racer. Je hebt er wel wat soldeerwerk aan, maar daarna kun je zo’n beetje elk denkbaar signaal transporteren!

+

flexibiliteit in glasvezeltechniek

Alle producten hebben een eigen webinterface om zo optimaal gebruik te maken van alle instellingen en de status van de verbindingen te kunnen monitoren

multi-camera producties

De plug-and-play systemen van Ereca zijn uitermate geschikt voor gebruik in multi-camera omgevingen; zeer veelzijdig maar toch simpel in gebruik 

made in france

De ontwikkeling en de fabricage gebeurt volledig in eigen huis net onder de rook van Parijs. Eventuele aanpassing aan specifieke wensen is uiteraard geen probleem

Producten Uitgelicht

Hieronder vind je een greep uit het assortiment van Ereca. 
Stuur ons een bericht met je wensen en we zoeken een product voor je wat daar het beste bij past.

stage racer 2

De top in signaaldistributie via glasvezel

Met de grote hoeveelheid signalen die de Stage Racer 2 over een glasvezel kan verwerken maakt het een uniek product in de markt. Alle signalen binnen een netwerk van Stage Racer 2 frames, waaronder de 24 3G-SDI (waarvan 8 x 12G-SDI), analoge audio aansluitingen, Dante, MADI, GPI, gigabit ethernet en nog veel meer zijn routeerbaar over het netwerk. Met een ingebouwde multiviewer en automatische failover is er bijna geen productie te verzinnen waar de Stage Racer 2 niettot zijn recht komt.

 

 

TOPAS 4K for panasonic aw-he150

ultra flexibele oplossing voor ptz camera’s

De camera-zijde van de Topas4K is zo vormgegeven dat het één geheel wordt met de Panasonic AW-HE150 camera. Naast 4K video transmissie, netwerk of seriële aansturing en audio aansluitingen is er ook de mogelijkheid om een retour signaal te sturen voor bijvoorbeeld autocue of een externe monitor bij de camera.

De Topas4K is te bestellen in het wit of in het zwart, het is maar net wat de voorkeur heeft.

 

Cam Racer camera adapter

 ideaal voor digital cinema camera’s in een multi-camera productie 

 Met de Ereca Cam Racer is het een peulenschil om iedere Digital Cinema camera te integreren in een multi-camera productie.  De camera wordt gevoed door de Cam Racer camera adapter en transporteert alle signalen heen en weer tussen camera en basisstation, inclusief tally, netwerk, seriële bediening en intercom.

Glasvezel monitoring, intercom en andere zaken kunnen eenvoudig via de webinterface aangepast worden. 

Verkrijgbaar met V-Lock of Gold Mount adapter en Lemo SMPTE of Neutrik glasvezel aansluiting.

Let's get in touch
Say Hello!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over producten die we aanbieden, of gewoon even wat leuke feedback melden, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Broadcast Innovators

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30    E info@broadcastinnovators.com

KvK  57255814              BTW nummer NL852503842B01

BROADCAST INNOVATORS

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30  M  +31 6 26 71 00 11
E martijn@broadcastinnovators.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.