creatieve video technologie

BlackMagic Design

Blackmagic Design is al jaren een begrip in de media-industrie. Er al geen installatie te vinden zijn zonder een converter of handig doosje van Blackmagic.

De laatste jaren is Blackmagic Design zich steeds breder gaan ontwikkelen. Het merk is inmiddels sterk vertegenwoordigd in een zeer groot deel van de markt. Webcasting is een peuleschil met de veelzijdige producten van Blackmagic. Maar ook chroma-keying en color-grading behoort tegenwoordig tot het portfolio van het van oorsprong Australische bedrijf.

Bij Blackmagic vind je altijd wel een betaalbare en slimme oplossing voor allerlei dingen die je tegenkomt in de mediawereld; van de kleinste converter om je televisie te voorzien van een SDI signaal tot een complete videomixer waarmee je direct een livestream opzet. Ook de camera’s zijn ongeëvenaard in functionaliteit, prijs en kwaliteit. Bij Broadcast Innovators worden we altijd erg enthousiast van nieuwe producten die Blackmagic op de markt brengt.

digital cinema cameras

De digital cinema revolutie is ingezet; met populaire camera’s zoals de Ursa (mini) en de Pocket Cinema camera kan je opnemen tot 12K resolutie

I

broadcast hardware

Toegankelijke producten voor elk type productie; van onmisbare mini converters tot geavanceerde video mixers in HD of Ultra HD

webstreaming en meer

De standaard op het gebied van betaalbare meercamera producties en webstreaming heeft de crossover gemaakt naar de broadcast markt

Producten Uitgelicht

Hieronder vind je een greep uit het assortiment van Blackmagic Design. 
Stuur ons een bericht met je wensen en we zoeken een product voor je wat daar het beste bij past.

hyperdeck studio HD/4K familie

De lang verwachte update van de HyperDeck Studio recorders van BlackMagic is eindelijk beschikbaar! Alle varianten hebben nu een ingebouwde timecode en reference generator, ondersteunen nog meer formaten en de Pro varianten kunnen naast opnemen op SSD ook direct naar SD kaarten schrijven.

 

De Hyperdeck familie is verkrijgbaar als HyperDeck Studio HD Mini, HyperDeck Studio HD Plus, HyperDeck Studio HD Pro en HyperDeck Studio 4K Pro. Stuur ons een bericht voor meer informatie! 

 

Web Presenter HD

Webstreaming voor iedereen! Met ingebouwde presets eenvoudig je programma het internet opsturen naar de populaire platforms. Hang de WebPresenter HD aan je laptop met de USB-C aansluiting en stream via de PC of Mac, of gebruik de WebPresenter HD als webcam.

 

 

 

Video Assist 12G HDR

Ideaal voor producties op locatie! Je hebt altijd een scherm en recorder bij de hand. Sinds kort ook verkrijgbaar in een UHD variant met HDR. 

URSA Broadcast Camera

Grote sensor broadcast camera

De populaire URSA-camera is nu ook verkrijgbaar in een broadcast variant, compleet met SMPTE fiber aansluiting. Ideaal voor gebruik in studio’s en andere multi-camera omgevingen. Met de B4 lens adapter kan iedere broadcast lens op de camera gezet worden.

Let's get in touch
Say Hello!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over producten die we aanbieden, of gewoon even wat leuke feedback melden, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Broadcast Innovators

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30    E info@broadcastinnovators.com

KvK  57255814              BTW nummer NL852503842B01

BROADCAST INNOVATORS

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30  M  +31 6 26 71 00 11
E martijn@broadcastinnovators.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.