remote en slowmotion

Simplylive

De mensen achter SimplyLive staan bekend om hun jarenlange ervaring in de wereld van sportproducties van klein tot enorm groot. De slowmotion em multi-camera servers zijn ongeëvenaard. SimplyLive is een technologiebedrijf dat innovatieve, baanbrekende oplossingen ontwikkelt voor de media- en digitale industrie. De SimplyLive-systemen zijn gebaseerd op een uitgebreide software architectuur met een visie voor migratie naar IP- en cloudoplossingen als uitgangspunt.

De moderne en intuïtieve gebuikersinterface biedt krachtige opties voor kleine tot grote producties. Simplylive houdt altijd rekening met de laatste trends en ideeën en feedback van de gebruikers wordt zeer gewaardeerd.

De filosofie van SimplyLive past perfect bij Broadcast Innovators en sluit goed aan op de ervaring van oprichter Martijn Swart. De unieke mix van slowmotion, multi-camera productie en bediening via touchscreen maken bijvoorbeeld de ViBox tot een groot succes. De basis is gelegd voor werken op afstand zonder compromis! Deze techniek wordt ook gebruikt voor het opnemen van bronnen op harddisk of USB opslagmateriaal. En van dat soort technische hoogstandjes worden we bij Broadcast Innovators erg blij.

REMOTE WORKFLOWS

Remote werken zit in het DNA van SimplyLive; vanaf de basis ontwikkeling is rekening gehouden met remote workflows

CLOUD INSTANT REPLay

Met de ViBox SloMo oplossing ben je klaar voor werken in de cloud! 

ui gateway

De UI Gateway zorgt ervoor dat je met minimale bandbreedte toch op afstand kan werken, of gewoon lokaal, wat je zelf wilt natuurlijk

Producten Uitgelicht

Hieronder vind je een greep uit het assortiment van SimplyLive. 
Stuur ons een bericht met je wensen en we zoeken een product voor je wat daar het beste bij past.

vibox all-in-one live production

 de flexibele one-man-band touchscreen oplossing voor live producties

Dankzij het geavanceerde door één persoon te bedienen touchscreen: live schakelen, slowmotion replays, graphics en audio. Wordt de productie groter en complexer, dan kunnen de slowmotion activiteiten door een tweede of eventueel derde persoon gedaan worden. Je kunt  de ook ViBox als stand-alone slowmotion server te gebruiken, met alle functionaliteiten die een operator verwacht.

De ViBox is verkrijgbaar in 8, 12 of 16 kanalen. Of je kiest voor de ViBox Micro of met 4 kanalen voor de kleine evenementen en op reis.  

MMR-110 / MMR-410 USB recorder

1 of 4 kanalen rechtstreeks naar usb-stick

De MMR-110 en MMR-410 zijn de ideale oplossing voor snelle distributie van je programma op tot wel 10 USB-sticks. Tot maximaal 10Mbps H.264 encoding en 1-4 bronnen kunnen direct weg geschreven worden naar de USB-sticks, externe netwerk opslag, FTP of een webstream. Programma klaar betekent bestand klaar en op de juiste plek afgeleverd.

Let's get in touch
Say Hello!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over producten die we aanbieden, of gewoon even wat leuke feedback melden, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Broadcast Innovators

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30    E info@broadcastinnovators.com

KvK  57255814              BTW nummer NL852503842B01

BROADCAST INNOVATORS

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30  M  +31 6 26 71 00 11
E martijn@broadcastinnovators.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.