universele camera bediening

Cyanview

De filosofie van het Belgische CyanView is simpel: open voor iedereen! Cyanview’s RCP is dan ook een universeel bedieningspaneel voor broadcast shading van heel veel verschillende merken en type camera’s. Van mini-camera’s tot digital cinema camera’s; als er een protocol, is dan wordt het ondersteund.

Met een mix van fysieke knoppen en een touchscreen krijgt je direct toegang tot de meeste camera-instellingen. Zo kun je de camera gelijk te leggen aan de overige broadcast camera’s in de multi-camera productie.

Koppel het CyanView CY-SYSTEM ecosysteem aan de router of videomixer voor snelle toegang tot diverse verschillende typen camera’s vanaf één bedienpaneel. Naast een brede ondersteuning voor diverse camera’s worden ook functies zoals tally, draadloze bediening via wifi of 4G, remote productie, PTZ heads en camera’s, gemotoriseerde lenzen, enz. ondersteund.

Alle CyanView producten zijn verkrijgbaar bij Broadcast Innovators.

De openheid en veelzijdigheid van CyanView past erg goed bij Broadcast Innovators. Ons enthousiasme is aangewakkerd door de grote hoeveelheid functionaliteit die CyanView toevoegt aan de multi-camera productie. Eindelijk is het mogelijk om zo’n beetje elke mini-camera of digital-cinema camera te matchen aan de systeemcamera’s in de productie! Trek te kleurcorrectie naar een nog hoger plan door bijvoorbeeld Lawo V_Pro8 of AJA FS4 te integreren voor nog meer mogelijkheden, zonder dat het ingewikkeld wordt voor de gebruiker.

 

shading voor iedere camera

Cynaview heeft tot doel iedere mogelijke camera te voorzien van bediening voor de camera shading

routing/mixer integratie

Koppel bestaande video routers aan CyanView om het kiezen en bedienen van de camera’s nog eenvoudiger te maken voor de gebruiker.

ip workflow

Alle camera’s worden via IP aangestuurd, al dan niet met de eigen ontwikkelde CY-CIO seriele interface (voor maximaal 2 camera’s) 

Producten Uitgelicht

Hieronder vind je een greep uit het assortiment van CTP Systems.
Stuur ons een bericht met je wensen en we zoeken een product voor je wat daar het beste bij past.

rcp camera shading

universeel controle paneel voor camera shading

Cyanview’s RCP is een universeel bedieningspaneel voor broadcast shading van veel verschillende merken en type camera’s. Fysieke knoppen en een touchscreen geven direct toegang tot de meeste camera-instellingen en geven de tools voor het gelijkleggen van de mini-camera’s naar de normale broadcast camera’s.

Naadloze integratie met routers of videomixers biedt snelle toegang tot diverse verschillende type camera’s vanaf één bedienpaneel. CyanView’s CY-SYSTEM ecosysteem biedt brede ondersteuning voor veel camera functies zoals tally, draadloze bediening via wifi of 4G, remote productie, PTZ heads en camera’s, gemotoriseerde lenzen, enz.

CY-VP4 video processor

4 kanaals video processing gateway

De Cyanview CY-VP4 video processor gaat verder waar de mogelijkheden van de mini-camera’s ophouden. De kleine camera’s missen vaak de mogelijkheid om de beelden te matchen aan de normale broasdcast camera’s. De video processor voegt deze functies toe aan het RCP, op een voor de gebruiker zo transparant mogelijke manier.

Let's get in touch
Say Hello!

Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over producten die we aanbieden, of gewoon even wat leuke feedback melden, laat dan hieronder je gegevens achter met je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Broadcast Innovators

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30    E info@broadcastinnovators.com

KvK  57255814              BTW nummer NL852503842B01

BROADCAST INNOVATORS

A  Winthontlaan 200,  3526 KV  Utrecht,  The Netherlands
O  +31 30 850 60 30  M  +31 6 26 71 00 11
E martijn@broadcastinnovators.com

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven.